DoorNoortje Lifestyle Design

Klinkt dit bekend?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je bent niet helemaal gelukkig met waar je nu staat en de zin “is dit het dan?” schiet regelmatig door je hoofd. Maar hoe je daar verandering in kunt brengen? Je hebt geen idee.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je ziet je kinderen en dierbaren niet zoveel als je zou willen, maar je weet niet hoe je daar meer tijd voor vrij zou kunnen maken.

DoorNoortje Lifestyle Design

Het idee dat je nog 40 jaar hetzelfde werk moet doen benauwt je, maar ja, wat moet je dan?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt het gevoel op een T-splitsing te staan, maar je hebt geen idee welke kant je op moet en dat maakt je onrustig en gestrest.

Is dit niet wat je veel liever wilt?!

DoorNoortje Lifestyle Design

Je weet precies waar je gelukkig van wordt en welke richting je op wilt gaan met je leven.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je geniet van het leven én van het werk dat je doet. Die maandagochtend dip is verleden tijd!

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt meer tijd voor jezelf, meer tijd om met je dierbaren door te brengen en meer tijd voor de dingen die je gelukkig maken.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt alle haast, stress en gepieker achter je gelaten en je voelt je rustig en zorgeloos.

Welkom in mijn hoofd van een paar jaar geleden!

DoorNoortje Lifestyle Design

Ik ben Noortje en ik ben een expert in het waarmaken van dromen! Ik heb in mijn eigen leven al heel wat dromen waargemaakt; van werken bij de Landmacht tot een wereldreis en momenteel leef ik met mijn gezin ons droomleven op Bali.

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb de afgelopen jaren flink geworsteld met mijn leven en de verwachtingen van anderen en ik voelde me niet op mijn plek in mijn leven. Ik voelde dat er meer was en ik wilde een leven creëren dat me het gevoel geeft dat ik écht leef en waar ik later met trots op terug kan kijken.

Na een paar diepe dalen ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen droom. Mijn wensen en mijn diepere verlangens. In die periode had ik wel 1000 verschillende ideeën, maar ik kreeg er maar geen grip op. Wat wilde ik nu echt? Waar lag nu dat diepe verlangen??

Ik ging van idee naar idee, maar geen enkele haalde de eindstreep.
Ik zocht hard naar mijn passie, maar kon het niet vinden. Alles ging vanuit mijn hoofd en ik was zo jaloers op mensen die wel hun passie hadden gevonden en daar hun werk van hadden kunnen maken.

Het was een intense zoektocht en mijn missie met deze training is om die zoektocht voor jou korter, duidelijker en makkelijker te maken. 

Alles wat ik geleerd, uitgezocht, gehoord, gedacht en gevoeld heb, heb ik samengevoegd in deze online training, zodat je alle twijfels, vragen en onzekerheden achter je kunt laten en je met duidelijke instructies eindelijk jouw droom kunt vinden. 

Ik heb inmiddels al meerdere mensen mogen begeleiden in het vinden van hun droom en ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen!

Hoe ik jou kan helpen?
Met de online training ‘Vind je droom’.

You are the greatest project you will ever work on

Wat je in ‘Vind je droom’ gaat leren:

In dit online programma help ik je om in kaart te brengen wat jouw droom, jouw wens, jouw diepe verlangen is. Zonder droom kun je namelijk ook niet je dromen achterna gaan. Dit programma gaat óf orde scheppen in de warboel aan ideeen in je hoofd óf het lege gevoel dat je ervaart opvullen met bruisende energie en enthousiasme.

Dit ga je doen aan de hand van de volgende modules en lessen:

 

Vind je droom

Module 1: Een krachtige mindset ontwikkelen.

Met een krachtige mindset zul je in staat zijn om jouw droom te vinden.

Na het volgen van deze module weet je precies wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om jouw droom en wensen te vinden. Je leert aan de hand van praktische opdrachten hoe je jouw mindset zo kunt ombuigen dat je die langgekoesterde droom gaat vinden.

Vind je droom

Module 2: Je blikveld verbreden en je laten inspireren met mogelijkheden.

Om te kunnen weten waar jouw droom en wensen zitten zul je eerst de mogelijkheden in kaart moeten brengen.

Module twee gaat ervoor zorgen dat jouw blikveld verruimd wordt. Deze module zit vol met inspiratie.
Daarnaast leer je in deze module ook waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je deze kunt gaan inzetten voor jouw droom.

Vind je droom

Module 3: De KVL Methode

Aan de hand van mijn effectieve KVL methode leer je je droom te vinden.

Na het volgen van deze module weet je hoe de KVL methode werkt en hoe het je kan helpen om je droom te vinden én je leven te verbeteren. Deze module zal je dichter bij jezelf brengen en je meer rust en overzicht geven.

Vind je droom

Module 4: Jouw rode draad, jouw dieperliggende wens

Om ervoor te zorgen dat je niet verdwaalt in talloze wensen en dromen is het belangrijk dat je de grote lijn gaat ontdekken

Deze module helpt je om je rode draad te ontdekken en je diepste verlangen in kaart te brengen. Enkel op deze manier weet je zeker dat je een droom kiest waar je gelukkig van wordt en die 100% bij je past.

Vind je droom

Module 5: Jouw droom in kaart gebracht.

Nu je je droom hebt gevonden, is het tijd om hem waar te maken!.

Na deze laatste module weet je precies wat je moet doen om je droom realiteit te maken. Je weet wat realistisch en haalbaar is, je weet hoe je de juiste prioriteiten stelt én je weet wat jouw eerste stap richting je droom gaat worden.

Vind je droom

Bonus.

Als Bonus krijg je er nog bij:

– 32 manieren om (online) je geld te verdienen
Het creatieproces stappen overzicht 
Het stopt niet bij het vinden van je droom. Je wilt deze ook gaan waarmaken. Dit stappenplan gaat jou overzicht geven in de stappen die je moet doorlopen om de droom die je nu hebt ook daadwerkelijk waar te gaan maken.

De online training kun je volledig in je eigen tempo volgen.
Je hebt onbeperkt toegang zodat je de training er altijd nog een keer bij kunt pakken.
De modules zijn kort opgebouwd door middel van video’s en opdrachten.
De teksten van de video’s zijn ook nog eens na te lezen in de bijlages.

Na deze training ervaar je:

Duidelijkheid

Je weet eindelijk wat je grote droom is en welke stappen je kunt gaan zetten om je droomleven te creëren.

Rust

De nachten die je ’s nachts lag te piekeren over wat je nu wilt met je leven zijn verleden tijd.
Nu je weet wat je droom is en waar je naartoe wilt werken, voel je eindelijk de rust waar je zo naar verlangde.

Het gevoel van vrijheid en plezier

Nu je weet wat je wilt met je leven, voel je weer die bruisende energie en kijk je met veel plezier uit naar de toekomst!

De investering

DoorNoortje Lifestyle Design

De Online training

5 modules
16 lessen
2 bonussen

Ter waarde van 297 voor 147,- incl. BTW

147,-

 

DoorNoortje Lifestyle Design

De Online training met 1 op 1 sessie

5 modules
16 lessen
2 bonussen
Online 1 op 1 sessie van 90 minuten

Ter waarde van 497 voor 325,- incl. BTW

 305,-

 

Start nu meteen met het vinden van jouw droom!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dromenvinders aan het woord

Na het volgen van de online training

De afgelopen 20 jaar heb ik heel wat cursussen, trainingen en testen gedaan om te gaan doen wat ik wil. Het probleem was altijd dat ik nooit wist wat ik wilde.
Het was voor mij duidelijke hoe ik dingen kon verwezenlijken, maar wat dan?
De online training ‘Vind je droom’ heeft mij echt aan het denken gezet, maar ook echt aan het voelen.
Wat wil ik niet meer? Wat betekent dit?

Het voelt haast als een coaching traject!

Wat ik daarnaast zo goed vind is dat de training allerlei hulpmiddelen biedt waarmee je verder kunt zoals de kwaliteitentest, de leesboeken, de meditatie en visualisatie. Het zijn handvaten die je er telkens weer bij kunt pakken.

Nienke

Voordat ik aan de training begon, was het een wirwar in mijn hoofd. Het was echt een rommeltje van allerlei gedachten en ideeën maar ik kon er geen duidelijkheid in krijgen voor mezelf.
Doordat ik de training ben gaan doen, werd alles duidelijk.
Ik werd me bewust van mijn gedachten en wat nog veel belangrijker was, was dat het duidelijk werd wat ik niet meer wilde in mijn leven waardoor ik kon kijken naar wat ik wel wilde.
Hoe wilde ik mijn mooiste leven gaan leven en wat kon ik doen om dat te gaan realiseren.
Door de training ben ik gelijk stappen gaan zetten in mijn plan voor mijn toekomst en er zijn al grote vorderingen aan de gang.
Ik ben echt super blij dat ik de training ben gaan doen en ben Noortje heel erg dankbaar voor het persoonlijke contact na de training wat mij nog wat verder heeft geholpen.

Kim

Wat kan ik jou bieden

FAQ

Hoe werkt de online training en wanneer kan ik starten?

Na aankoop van deze training krijg je meteen toegang en je blijft ook toegang houden zolang de training blijft bestaan. Je kunt alles dus op je eigen tempo volgen. 

Waarom moet ik voor deze training bij jou zijn?

Omdat ik als geen ander weet hoe het is om een hoofd vol wisselende ideeën te hebben en geen idee te hebben welke je moet volgen. Ik snap het gevoel van wanhoop wanneer je anderen hoort spreken over passie, purpose en dromen terwijl je zelf volledig blokkeert als je daarover nadenkt. Maar ik weet ook hoe het is om daar verandering in te brengen! Ik weet precies welke stappen je moet zetten om toch je droom te kunnen vinden en een leven te creëren waar je echt gelukkig van wordt. En ik ben super gemotiveerd om jou daarbij te helpen!

Hoeveel kost de training en is het dat waard?

De losse online training kost 147,- incl. BTW.
Daarvoor krijg je 5 modules en 16 lessen bomvol waardevolle informatie. Daarnaast ontvang je 2 bonussen die jou verder gaan helpen in het vinden en waarmaken van jouw droom.

Je kunt er ook voor kiezen om de training in combinatie met een 1-op-1 sessie te kopen. In 90 minuten gaan we dan samen met jou droom aan de slag en mag je me alle vragen stellen die je maar hebt. Voor de cursus en de sessie samen betaal je nu eenmalig maar 325,- incl BTW.

Alle kennis en tools die je nodig hebt om jouw droom te vinden zitten verwerkt in deze training.  Je blijft toegang tot de training houden zodat je de training er altijd bij kunt pakken wanneer het nodig is.

Ik heb niet de droom om naar het buitenland te gaan, is deze training dan ook geschikt?

Zeker! Deze training is voor iedereen die de eerste stap richting zijn of haar droomleven wilt zetten – of dat nou de wereld rondreizen, leren surfen, een eigen bedrijf beginnen of fulltime huisvrouw worden is. In de training ga je echt op zoek naar jóuw droom, wat dan dat ook is.

Ga ervoor, kies voor jezelf!

Waarschijnlijk zit je op dit moment vast in je hoofd en maken je gedachten overuren.
Je kunt blijven doen maar dat zal je geen verbetering opleveren. Het is tijd dat je echt hiermee aan de slag gaat zodat je weet wat jouw droom en dieperliggende verlangen is en je daarmee verder kunt. Het gaat je enorm veel rust opleveren.

Start nu meteen met het vinden van jouw droom!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit is wat anderen zeggen over mijn begeleiding

 

De ‘Vind je droom’ training is een toegankelijke training die je raakt.
Noortje geeft duidelijke voorbeelden uit haar eigen leven die je zeker zult herkennen.
Ze heeft dezelfde twijfels en onzekerheden gehaden heeft ze nog steeds soms. Dit geeft hoop en inspiratie.
Na deze training ben je niet direct een ander mens maar je groeit er wel van.
Het is een mooie beginstap om de persoon te worden die je wilt zijn.
Je moet dit daarna wel zelf gaan doen maar Noortje staat altijd voor je klaar. Je kan alles vragen en ze zal je steunen en helpen.

Zoë

Ik vind het heerlijk om deze training te volgen. Ik ben er niet zo snel mee maar ik doe het op mijn eigen tempo.
Ik merk dat ik vrij vroeg in mijn proces al een heel andere mindset kreeg.
Ik zie zoveel meer fijne dingen en voel me zoveel ‘lichter’.
Alleen dat al maakt deze training het zeker waard!
Daarnaast is het gewoon super om begleid te worden door jou in deze selfcare reis.
Enorm bedankt dat je dit bent gaan doen!

Nancy

Vind je droom