DoorNoortje Lifestyle Design

Klinkt dit bekend?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je voelt je onrustig, niet happy en niet helemaal op je plek. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je dan wel?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt een droom, maar je voelt je belemmerd door je omgeving. Je vindt het moeilijk om volledig voor jezelf en je eigen geluk te kiezen en je bent bang om anderen te kwetsen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt geen geld om je droomleven waar te maken, althans dat is de eerste gedachte die in je opkomt op het moment dat je bezig bent met je droom en droomleven.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je weet dat er meer is in dit leven; je ziet het zo vaak voorbijkomen bij anderen, maar voor jou lijkt het totaal onbereikbaar.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt het gevoel dat je alle zekerheden moet loslaten wanneer je voor je droom gaat en dat idee maakt je onrustig.

Is dit niet wat je veel liever wilt?!

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil later vol trots kunnen terugkijken op je leven omdat je daadwerkelijk je dromen achterna bent gegaan, hoe eng en spannend het soms ook was.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer voldoening uit het leven halen en iets voor een ander of voor de wereld kunnen betekenen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer tijd samen doorbrengen met de mensen waar je van houdt, want dat is wat je écht gelukkig maakt

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil de vrijheid hebben om je leven op jóuw manier te kunnen inrichten

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil rust; rust in je lijf en rust in je hoofd.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil een duidelijke richting hebben voor je leven, zodat je een leven kunt creëren dat volledig bij jou en je kernwaarden past.

Ik snap je helemaal!

DoorNoortje Lifestyle Design

Ik ben Noortje en ik ben een expert in het waarmaken van dromen! Ik heb in mijn eigen leven al heel wat dromen waargemaakt; van werken bij de Landmacht tot een wereldreis en momenteel leef ik met mijn gezin ons droomleven op Bali.

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb de afgelopen jaren flink geworsteld met mijn leven en de verwachtingen van anderen en ik voelde me niet op mijn plek in mijn leven. Ik voelde dat er meer was en ik wilde een leven creëren dat me het gevoel geeft dat ik écht leef en waar ik later met trots op terug kan kijken.

Na een paar diepe dalen ben ik stapje voor stapje met mijn dromen aan de slag gegaan en inmiddels leef ik echt het leven van mijn dromen. Ik gun iedereen dit geluk en daarom heb ik besloten om met mijn kennis en ervaring ook anderen te helpen om hun droomleven te creëren.

Het is mijn missie om mensen te laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een andere weg mag bewandelen dan de weg die voor je uitgestippeld ligt. Een weg die volledig bij jou en je dromen past en die je de rust, het geluk en de voldoening gaat geven waar je zo naar verlangt.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen mogen helpen om hun dromen waar te maken en ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen!

Hoe ik jou kan helpen?
Met het ‘Design your own life’ traject.

Design your own life

Dit ga jij allemaal bereiken en leren

In dit traject help ik je om in kaart te brengen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten en je je dromen kunt waarmaken! Je start met een gratis Luisterkind-afstemming t.w.v. 75,- door Marieke Nijland. Zij gaat energetisch afstemmen wat er in jouw onderbewustzijn speelt en wat je eventueel belemmert of waar je iets mee mag. Je hoeft hier zelf niets voor te doen behalve een vragenlijst in te vullen. Marieke maakt de aftstemming vanuit Bali en jij ontvangt hier een mooi verslag van.

Vanuit dit startpunt gaat we aan de slag met het waarmaken van jouw dromen.
Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1:             Wensen
We gaan je droom duidelijk in kaart brengen, zodat je een concreet doel hebt waar je naartoe kunt werken.

Stap 2:             Verbeelden
We gaan je droom tot in detail uitwerken, zodat je het levendig voor je kan zien.

Stap 3:             Geloven
We gaan eventuele belemmerende gedachtes en praktische vragen tackelen, zodat jij volledig gaat geloven in jouw droom.

Stap 4:             Uiten
Wanneer je de eerste 3 stappen goed hebt doorlopen kun je jouw droom gaan uiten. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces. Ik ga je hier op voorbereiden.

Stap 5:            Onderzoeken
Samen brengen we in kaart wie en wat jij nodig hebt om je droom te realiseren.

Stap 6:             Plannen
Yes, we gaan de startdatum van jouw droom plannen.

Stap 7:             Beslissen
Nu je droom concreet wordt, moet je ook beslissingen nemen. Dit gaan we samen bespreken en uitwerken.

Stap 8 en 9:     Handelen en Volharden
Je gaat aan de slag om je droom te verwezenlijken. Je gaat nu echt stappen zetten om je droom waar te maken. Dit kan lastig zijn omdat je geloof op de proef wordt gesteld, maar ik loop naast je om je hierin te begeleiden en steunen.

Stap 10:              Ontvangen
We nemen in het traject ook de tijd om te ontvangen en stil te staan bij wat je allemaal al bereikt en voor elkaar hebt gekregen.

Stap 11 en 12:     Waarderen en Ontspannen
We gaan genieten van waar je nu staat en van de dromen die zijn uitgekomen. Daarnaast gaan we ook kijken naar eventuele nieuwe dromen die zijn ontstaan.

De begeleiding wordt volledig op jou en jouw situatie afgestemd zonder dat we de stappen uit het oog verliezen. Ik geloof volledig in meegaan met de stroom. Niet te hard vechten of werken. Voelen wat nodig is.

Na dit traject ervaar je:

Meer rust.

Je voelt eindelijk de rust waar je zo naar verlangt. Je geniet volop van het leven en je hebt eindelijk weer het gevoel dat je écht leeft.

Meer vrijheid.

Je voelt je vrij om je leven op jóuw manier in te richten. Je loopt je eigen pad en ervaart talloze “Floortje Dessing momenten”.

Meer tijd.

Je hebt meer tijd om de dingen te doen die je gelukkig maken. Chronisch tijdtekort en van hot naar her rennen, is voor jou verleden tijd.

 

Meer voldoening in je leven.

Je durft voor jezelf en je dromen te kiezen, zodat je een leven gaat creëren dat je écht gelukkig maakt en voldoening geeft.

Meer duidelijkheid.

Je weet precies welke stappen je moet zetten om je dromen waar te maken. Laat dat droomleven maar komen!

De investering

De investering is 1600,- euro ex. btw. voor 4 maanden 1-op-1 coaching.

Hiervoor krijg je:

Gratis Luisterkind-afstemming t.w.v. 75,- van Marieke Nijland incl. uitgebreid verslag.

8 sessies van 90 minuten (om de week)

– De mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

– Toegang tot al mijn kennis en netwerk

 

Het is mogelijk om in 4 termijnen van 450,- te betalen of 2 termijnen van 850,- (ex btw.)

Vul via bovenstaande knop de vragenlijst in en ik neem contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie. Je zit nog nergens aan vast.

Dromen waarmakers aan het woord

Begeleiding DoorNoortje

Deze begeleiding van Noortje is zo ontzettend fijn.
We kregen heel helder naar boven waar mijn eigenlijke wensen zaten. Ik hoef dus niet perse naar het buitenland hiervoor. Dat vind ik heel fijn want eigenlijk vond ik dat te spannend. Nu ik precies helder heb wat ik graag wil in mijn leven kan ik verder met de stappen er naartoe.

Judith

Ik had nooit gedacht aan deze superpraktische oplossing voor mijn droomleven. Ik dacht dat het niet realiseerbaar voor mij was ivm met mijn omgeving. Maar Noortje kwam met een voorstel om over na te denken en dat was precies de spijker op de kop. Dit wil ik!

Christel

Ik ben het bewijs dat het mogelijk is om je droom waar te maken met behulp van de begeleiding van Noortje.
Mijn droom startte met de behoefte aan meer tijd voor mezelf en mijn dierbaren. Daarnaast liep ik prive nog wat tegen zaken aan. Deze hebben we stap voor stap aangepakt en nu ben ik er. Mijn eigen droomleven!

Sharon

Wat kan ik jou bieden

FAQ

Hoe werkt het traject en wanneer kan ik starten?

Als je interesse hebt in het traject, als je graag samen met mij aan je dromen wilt werken vul je hier op de website een vragenlijst in en plannen we een GRATIS kennismakingssessie. Wanneer we beiden een goed gevoel hebben bij de samenwerking kunnen we de eerste online sessie meteen gaan inplannen. Ondertussen krijg je een Luisterkind-afstemming van Marieke Nijland zodat we een duidelijk startpunt hebben. Vervolgens stemmen we samen de afspraken af. Het zijn in totaal 8 sessies van 90 minuten. We streven naar elke 2 weken een gesprek zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen.

Waarom moet ik voor dit traject bij jou zijn?

Omdat ik als geen ander weet hoe het is om je dromen waar te maken. Welke praktische zaken je moet uitzoeken maar ook tegen welke emotionele processen je aanloopt. Ik weet precies welke stappen je moet zetten om je droomleven te kunnen leven en ik ben super gemotiveerd om je daarbij te helpen! Op weg naar geluk.

Gaat dit traject me ook helpen als mijn familie niet achter me staat / mijn partner en kinderen me niet steunen

Juist dan gaat dit traject je enom helpen.  Ik ga jou helpen om daar een juiste weg in te vinden.
Ik ga jou de tools geven die je nodig hebt om ondanks dat toch je dromen achterna te gaan.

Ik wil wel graag aan mijn droom werken maar ik heb het geld voor mijn droom nog niet. Het voelt gek om nu geld uit te geven aan begeleiding terwijl ik wil sparen voor mijn droom

Dat had ik precies zo! Ik wilde het liefst alles oppotten voor mijn droom en niets uitgeven. Toch voelde ik heel erg sterk dat ik deze begeleiding nodig had om daadwerkelijk stappen te kunnen gaan zetten. Ik voelde het echt als een investering voor het grotere doel en voor de rest van mijn leven en dat bleek ook helemaal het geval te zijn!

Moet ik perse mijn baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken?

Nee dat hoeft zeker niet. Aan jouw droom ligt een bepaalde basis ten grondslag. Vaak kan de essentie van jouw droom ook ‘gewoon thuis’ behaald worden.

Als je baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken niet jouw droom is dan hoef je dit uiteraard ook niet te doen.

Ik zou heel graag dit traject willen doen, maar ik durf niet zo goed. Ik ben bang dat het niet lukt om mijn droom waar te maken, help je me daar ook mee?

Ik begrijp je volkomen! Natuurlijk is het spannend. Je staat op het punt om écht voor jouw geluk te gaan en jouw droom achterna te gaan. Dat is groot.
Mijn belangrijkste missie is om jou juist op dit pad te begeleiden. Dit zijn de essentiele zaken die een droom doen uit laten komen of in de koelkast doen belanden. Daarom is de juiste begeleiding ook zo belangrijk.

Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Mijn droom is nog vaag en groot. Hoe zet ik die eerste stap

Je kunt 2 dingen doen.
Wanneer je jouw droom nog niet (helemaal) helder hebt kun je mijn online training ‘Vind je droom’ volgen die jou helpt met jouw droom in kaart te krijgen. Daarna sluit de 1 op 1 begeleiding hier perfect op aan.

Heb jij het gevoel dat je meteen 1 op 1 aan de slag wil dan kan dit ook. We zullen dan meteen in de eerste 2 sessies ingaan op jouw droom om deze helemaal helder te krijgen. Vanuit daar gaan we meteen stappen zetten.

Vul via bovenstaande knop de vragenlijst in en ik neem contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie. Je zit nog nergens aan vast.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kunt ervoor kiezen om zelf met je dromen aan de slag te gaan, met de kans dat je over een paar jaar nog steeds op dezelfde plek staat en nog steeds niet 100 procent gelukkig bent – want waar begin je en hoe moet je het aanpakken?
Maar je kunt er ook voor kiezen om in begeleiding te investeren, zodat je daadwerkelijk stappen richting jouw droomleven gaat zetten en je over 6 maanden een totaal ander leven kunt hebben.

Jij bepaalt zelf! Is dit just ‘one day’ of ‘day one’ op de weg naar jouw perfecte leven en jouw dromen

Omdat ik enkel wil werken met mensen die echt voor hun dromen willen gaan, heb ik maar een beperkt aantal plekken. Wanneer je interesse in het traject hebt, kun je hieronder de vragenlijst invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie. Je zit nog nergens aan vast.

Dit is wat anderen zeggen over mijn begeleiding

 

Zelf nu een jaar na de begeleiding van Noortje werkt het nog steeds door in al mijn keuzes op weg naar MIJN leven. Ik heb mijn belangrijkste kernwaarde heel helder voor de geest gekregen dankzij Noortje

Kelly.

Het is zo fijn om begleiding te krijgen van iemand die alle stappen al gezet heeft en totaal inspirerend is voor mij. Ik groei elk gesprek als persoon en mijn mindset krijgt ook een hele shift! Ik ben enorm blij dat ik met Noortje ben gaan samenwerken.

Joke.

Klinkt dit bekend?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je voelt je onrustig, niet happy en niet helemaal op je plek. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je dan wel?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt een droom, maar je voelt je belemmerd door je omgeving. Je vindt het moeilijk om volledig voor jezelf en je eigen geluk te kiezen en je bent bang om anderen te kwetsen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt geen geld om je droomleven waar te maken, althans dat is de eerste gedachte die in je opkomt op het moment dat je bezig bent met je droom en droomleven.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je weet dat er meer is in dit leven; je ziet het zo vaak voorbijkomen bij anderen, maar voor jou lijkt het totaal onbereikbaar.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je hebt het gevoel dat je alle zekerheden moet loslaten wanneer je voor je droom gaat en dat idee maakt je onrustig.

Is dit niet wat je veel liever wilt?!

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil later vol trots kunnen terugkijken op je leven omdat je daadwerkelijk je dromen achterna bent gegaan, hoe eng en spannend het soms ook was.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer voldoening uit het leven halen en iets voor een ander of voor de wereld kunnen betekenen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer tijd samen doorbrengen met de mensen waar je van houdt, want dat is wat je écht gelukkig maakt

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil de vrijheid hebben om je leven op jóuw manier te kunnen inrichten

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil rust; rust in je lijf en rust in je hoofd.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil een duidelijke richting hebben voor je leven, zodat je een leven kunt creëren dat volledig bij jou en je kernwaarden past.

Ik snap je helemaal!

DoorNoortje Lifestyle Design

Ik ben Noortje en ik ben een expert in het waarmaken van dromen! Ik heb in mijn eigen leven al heel wat dromen waargemaakt; van werken bij de Landmacht tot een wereldreis en momenteel leef ik met mijn gezin ons droomleven op Bali.

Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb de afgelopen jaren flink geworsteld met mijn leven en de verwachtingen van anderen en ik voelde me niet op mijn plek in mijn leven. Ik voelde dat er meer was en ik wilde een leven creëren dat me het gevoel geeft dat ik écht leef en waar ik later met trots op terug kan kijken.

Na een paar diepe dalen ben ik stapje voor stapje met mijn dromen aan de slag gegaan en inmiddels leef ik echt het leven van mijn dromen. Ik gun iedereen dit geluk en daarom heb ik besloten om met mijn kennis en ervaring ook anderen te helpen om hun droomleven te creëren.

Het is mijn missie om mensen te laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een andere weg mag bewandelen dan de weg die voor je uitgestippeld ligt. Een weg die volledig bij jou en je dromen past en die je de rust, het geluk en de voldoening gaat geven waar je zo naar verlangt.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen mogen helpen om hun dromen waar te maken en ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen!

Hoe ik jou kan helpen?
Met het ‘Design your own life’ traject.

Design your own life

Dit ga jij allemaal bereiken en leren

In dit traject help ik je om in kaart te brengen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat ervoor nodig is om daar te komen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten en je je dromen kunt waarmaken!

Je start met een gratis luisterkind afstemming door Marieke Nijland. Zij gaat energetisch afstemmen wat er in jouw onderbewustzijn speelt en wat je eventueel belemmert of waar je iets mee mag. Je hoeft hier zelf niets voor te doen behalve een vragenlijst in te vullen. Marieke maakt de aftstemming vanuit Bali en jij ontvangt hier een mooi verslag van.

Vanuit dit startpunt gaat we aan de slag met het waarmaken van jouw dromen.
Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1:             Wensen
We gaan je droom duidelijk in kaart brengen, zodat je een concreet doel hebt waar je naartoe kunt werken.

Stap 2:             Verbeelden
We gaan je droom tot in detail uitwerken, zodat je het levendig voor je kan zien.

Stap 3:             Geloven
We gaan eventuele belemmerende gedachtes en praktische vragen tackelen, zodat jij volledig gaat geloven in jouw droom.

Stap 4:             Uiten
Wanneer je de eerste 3 stappen goed hebt doorlopen kun je jouw droom gaan uiten. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces. Ik ga je hier op voorbereiden.

Stap 5:            Onderzoeken
Samen brengen we in kaart wie en wat jij nodig hebt om je droom te realiseren.

Stap 6:             Plannen
Yes, we gaan de startdatum van jouw droom plannen.

Stap 7:             Beslissen
Nu je droom concreet wordt, moet je ook beslissingen nemen. Dit gaan we samen bespreken en uitwerken.

Stap 8 en 9:     Handelen en Volharden
Je gaat aan de slag om je droom te verwezenlijken. Je gaat nu echt stappen zetten om je droom waar te maken. Dit kan lastig zijn omdat je geloof op de proef wordt gesteld, maar ik loop naast je om je hierin te begeleiden en steunen.

Stap 10:              Ontvangen
We nemen in het traject ook de tijd om te ontvangen en stil te staan bij wat je allemaal al bereikt en voor elkaar hebt gekregen.

Stap 11 en 12:     Waarderen en Ontspannen
We gaan genieten van waar je nu staat en van de dromen die zijn uitgekomen. Daarnaast gaan we ook kijken naar eventuele nieuwe dromen die zijn ontstaan.

De begeleiding wordt volledig op jou en jouw situatie afgestemd zonder dat we de stappen uit het oog verliezen. Ik geloof volledig in meegaan met de stroom. Niet te hard vechten of werken. Voelen wat nodig is.

Na dit traject ervaar je:

Meer rust.

Je voelt eindelijk de rust waar je zo naar verlangt. Je geniet volop van het leven en je hebt eindelijk weer het gevoel dat je écht leeft.

Meer vrijheid.

Je voelt je vrij om je leven op jóuw manier in te richten. Je loopt je eigen pad en ervaart talloze “Floortje Dessing momenten”.

Meer tijd.

Je hebt meer tijd om de dingen te doen die je gelukkig maken. Chronisch tijdtekort en van hot naar her rennen, is voor jou verleden tijd.

 

Meer voldoening in je leven.

Je durft voor jezelf en je dromen te kiezen, zodat je een leven gaat creëren dat je écht gelukkig maakt en voldoening geeft.

Meer duidelijkheid.

Je weet precies welke stappen je moet zetten om je dromen waar te maken. Laat dat droomleven maar komen!

De investering

De investering is 1600,- euro ex. btw. voor 4 maanden 1-op-1 coaching.

Hiervoor krijg je:

– Een gratis luisterkind afstemming van Marieke Nijland incl. uitgebreid verslag

– 8 sessies van 90 minuten (om de week)

– De mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

– Toegang tot al mijn kennis en netwerk

 

Het is mogelijk om in 4 termijnen van 450,- te betalen of 2 termijnen van 850,- (ex btw.)

Vul via bovenstaande knop de vragenlijst in en ik neem contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie.

Dromen waarmakers aan het woord

Begeleiding DoorNoortje

Deze begeleiding van Noortje is zo ontzettend fijn.
We kregen heel helder naar boven waar mijn eigenlijke wensen zaten. Ik hoef dus niet perse naar het buitenland hiervoor. Dat vind ik heel fijn want eigenlijk vond ik dat te spannend. Nu ik precies helder heb wat ik graag wil in mijn leven kan ik verder met de stappen er naartoe.

Judith

Ik had nooit gedacht aan deze superpraktische oplossing voor mijn droomleven. Ik dacht dat het niet realiseerbaar voor mij was ivm met mijn omgeving. Maar Noortje kwam met een voorstel om over na te denken en dat was precies de spijker op de kop. Dit wil ik!

Christel

Ik ben het bewijs dat het mogelijk is om je droom waar te maken met behulp van de begeleiding van Noortje.
Mijn droom startte met de behoefte aan meer tijd voor mezelf en mijn dierbaren. Daarnaast liep ik prive nog wat tegen zaken aan. Deze hebben we stap voor stap aangepakt en nu ben ik er. Mijn eigen droomleven!

Sharon

Wat kan ik jou bieden

FAQ

Hoe werkt het traject en wanneer kan ik starten?

Als je interesse hebt in het traject, als je graag samen met mij aan je dromen wilt werken vul je hier op de website een vragenlijst in en plannen we een GRATIS kennismakingssessie. Wanneer we beiden een goed gevoel hebben bij de samenwerking kunnen we de eerste online sessie meteen gaan inplannen. Ondertussen krijg je een luisterkind afstemming van Marieke Nijland zodat we een duidelijk startpunt hebben. Vervolgens stemmen we samen de afspraken af.
Het zijn in totaal 8 sessies van 90 minuten. We streven naar elke 2 weken een gesprek zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen.

Waarom moet ik voor dit traject bij jou zijn?

Omdat ik als geen ander weet hoe het is om je dromen waar te maken. Welke praktische zaken je moet uitzoeken maar ook tegen welke emotionele processen je aanloopt. Ik weet precies welke stappen je moet zetten om je droomleven te kunnen leven en ik ben super gemotiveerd om je daarbij te helpen! Op weg naar geluk.

Gaat dit traject me ook helpen als mijn familie niet achter me staat / mijn partner en kinderen me niet steunen

Juist dan gaat dit traject je enom helpen.  Ik ga jou helpen om daar een juiste weg in te vinden.
Ik ga jou de tools geven die je nodig hebt om ondanks dat toch je dromen achterna te gaan.

Ik wil wel graag aan mijn droom werken maar ik heb het geld voor mijn droom nog niet. Het voelt gek om nu geld uit te geven aan begeleiding terwijl ik wil sparen voor mijn droom

Dat had ik precies zo! Ik wilde het liefst alles oppotten voor mijn droom en niets uitgeven. Toch voelde ik heel erg sterk dat ik deze begeleiding nodig had om daadwerkelijk stappen te kunnen gaan zetten. Ik voelde het echt als een investering voor het grotere doel en voor de rest van mijn leven en dat bleek ook helemaal het geval te zijn!

Moet ik perse mijn baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken?

Nee dat hoeft zeker niet. Aan jouw droom ligt een bepaalde basis ten grondslag. Vaak kan de essentie van jouw droom ook ‘gewoon thuis’ behaald worden.

Als je baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken niet jouw droom is dan hoef je dit uiteraard ook niet te doen.

Ik zou heel graag dit traject willen doen, maar ik durf niet zo goed. Ik ben bang dat het niet lukt om mijn droom waar te maken, help je me daar ook mee?

Ik begrijp je volkomen! Natuurlijk is het spannend. Je staat op het punt om écht voor jouw geluk te gaan en jouw droom achterna te gaan. Dat is groot.
Mijn belangrijkste missie is om jou juist op dit pad te begeleiden. Dit zijn de essentiele zaken die een droom doen uit laten komen of in de koelkast doen belanden. Daarom is de juiste begeleiding ook zo belangrijk.

Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Mijn droom is nog vaag en groot. Hoe zet ik die eerste stap

Je kunt 2 dingen doen.
Wanneer je jouw droom nog niet (helemaal) helder hebt kun je mijn online training volgen die jou helpt met jouw droom in kaart te krijgen. Daarna sluit de 1 op 1 begeleiding hier perfect op aan.

Heb jij het gevoel dat je meteen 1 op 1 aan de slag wil dan kan dit ook. We zullen dan meteen in de eerste 2 sessies ingaan op jouw droom om deze helemaal helder te krijgen. Vanuit daar gaan we meteen stappen zetten.

Vul via bovenstaande knop de vragenlijst in en ik neem contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kunt ervoor kiezen om zelf met je dromen aan de slag te gaan, met de kans dat je over een paar jaar nog steeds op dezelfde plek staat en nog steeds niet 100 procent gelukkig bent – want waar begin je en hoe moet je het aanpakken?
Maar je kunt er ook voor kiezen om in begeleiding te investeren, zodat je daadwerkelijk stappen richting jouw droomleven gaat zetten en je over 6 maanden een totaal ander leven kunt hebben.

Jij bepaalt zelf! Is dit just ‘one day’ of ‘day one’ op de weg naar jouw perfecte leven en jouw dromen?

Omdat ik enkel wil werken met mensen die echt voor hun dromen willen gaan, heb ik maar een beperkt aantal plekken. Wanneer je interesse in het traject hebt, kun je hieronder de vragenlijst invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een GRATIS kennismaaksessie

Dit is wat anderen zeggen over mijn begeleiding

 

Zelfs nu een jaar na de begeleiding van Noortje werkt het nog steeds door in al mijn keuzes op weg naar MIJN leven. Ik heb mijn belangrijkste kernwaarde heel helder voor de geest gekregen dankzij Noortje

Kelly.

Het is zo fijn om begleiding te krijgen van iemand die alle stappen al gezet heeft en totaal inspirerend is voor mij. Ik groei elk gesprek als persoon en mijn mindset krijgt ook een hele shift! Ik ben enorm blij dat ik met Noortje ben gaan samenwerken.

Joke.