DoorNoortje Lifestyle Design

Is dit herkenbaar voor jou?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je vindt het leven zoals het nu gaat niet echt leuk. Je hebt al langer het gevoel dat er iets moet veranderen, maar je weet niet precies wat dan en hoe dan? Je weet niet waar je moet beginnen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil heel graag verandering in je leven maar je vindt het tegelijkertijd doodeng. “Wat ga ik in gang zetten?” en “Wordt het dan wel beter?” zijn vragen die regelmatig door je hoofd gaan.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je voelt je onrustig, niet happy en niet helemaal op je plek. Je weet wat je niet meer wilt, maar wat wil je dan wel?

DoorNoortje Lifestyle Design

Je weet dat er meer is in dit leven; je ziet het zo vaak voorbij komen bij anderen, maar voor jou lijkt het totaal onbereikbaar.

Is dit niet wat je veel liever wilt?!

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil weer plezier ervaren! En meer rust; rust in je lijf en rust in je hoofd.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil de vrijheid hebben om je leven op jóuw manier te kunnen inrichten

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer voldoening uit het leven halen en iets voor een ander of voor de wereld kunnen betekenen.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil later vol trots kunnen terugkijken op je leven omdat je daadwerkelijk je dromen achterna bent gegaan, hoe eng en spannend het soms ook was.

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil meer tijd samen doorbrengen met de mensen waar je van houdt, want dat is wat je écht gelukkig maakt

DoorNoortje Lifestyle Design

Je wil een duidelijke richting hebben voor je leven, zodat je een leven kunt creëren dat volledig bij jou en je kernwaarden past.

Ik snap je helemaal!

DoorNoortje Lifestyle Design

Ik ben Noortje en nog niet zo lang geleden stond ik op het punt waar jij nu staat. 

Ik was niet gelukkig met het leven dat ik leefde. Voor de buitenwereld had ik alles en zou ik niet mogen klagen, maar ik kon de komende jaren al helemaal uitstippelen en dat maakte me erg ongelukkig. 

Ik besloot daarom om mijn leven drastisch te veranderen. Niet alles in één keer, maar stap voor stap.

De zaken die me het meest tegenstonden, pakte ik als eerste aan en vervolgens ging ik steeds een stap verder. Zo heb ik uiteindelijk mijn leven ingericht zoals ik dat wil. Ik noem het niet voor niets Lifestyle Design.

Momenteel leef ik met mijn gezin ons droomleven op Bali en voel ik me elke dag rijk en gelukkig. Ik gun iedereen dit geluk en daarom heb ik besloten om met mijn kennis en ervaringen ook anderen te helpen om hun droomleven te creëren. 

Het is mijn missie om mensen te laten inzien dat het ook anders kan. Dat je een andere weg mag bewandelen dan de weg die voor je uitgestippeld ligt.
Een weg die volledig bij jou en je dromen past en die je de rust, het geluk en de voldoening gaat geven waar je zo naar verlangt.

Ik heb inmiddels al meerdere mensen mogen helpen om hun leven te veranderen en ik kijk ernaar uit om ook jou te helpen!

Hoe ik jou kan helpen?
Met het ‘Change your life’ traject.

Change your life

Dit ga jij allemaal bereiken en leren

In dit traject help ik je om in kaart te brengen wat je tegenstaat, wat je graag wil veranderen en wat ervoor nodig is om daar te komen, zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten om je leven de verandering te geven die het nodig heeft! Dit doen we aan de hand van een stappenplan en door middel van online coach gesprekken, inclusief op maat gemaakte opdrachten. 

Je start met een gratis Luisterkind-afstemming t.w.v. 75,- door Marieke Nijland. Zij gaat energetisch afstemmen wat er in jouw onderbewustzijn speelt en wat je eventueel belemmert of waar je iets mee mag. Je hoeft hier zelf niets voor te doen behalve een vragenlijst in te vullen. Marieke maakt de aftstemming vanuit Bali en jij ontvangt hier een mooi verslag van.

De begeleiding wordt volledig op jou en jouw situatie afgestemd.

Na dit traject ervaar je:

Meer plezier.

Je voelt weer de lichtheid en het plezier van het leven. Eindeloos piekeren en je somber voelen is verleden tijd.

 

Meer geluk.

Je ervaart meer geluk omdat je je leven hebt ingericht op jouw eigen voorwaarden. Dit geeft je elke dag een gevoel van trots en geluk.

Meer vrijheid.

Je voelt je vrij om je leven op jóuw manier in te richten. Je loopt je eigen pad en ervaart talloze “Floortje Dessing momenten”.

Meer rust.

Je voelt eindelijk de rust waar je zo naar verlangt. Je geniet volop van het leven en je hebt eindelijk weer het gevoel dat je écht leeft.

Meer voldoening in je leven.

Je durft voor jezelf en je dromen te kiezen, zodat je een leven gaat creëren dat je écht gelukkig maakt en voldoening geeft.

De investering

Jouw investering is 850,- euro ex. btw. voor 2 maanden 1-op-1 coaching.

Hiervoor krijg je:

Gratis luisterkind-afstemming t.w.v. 75,- van Marieke Nijland incl. uitgebreid verslag.

4 online sessies van 90 minuten (om de week)

– De mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp

– Toegang tot al mijn kennis en netwerk

 

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dit bespreken we in de kennismaking.

Vul via bovenstaande knop de vragenlijst in en ik neem z.s.m. contact met je op voor een gratis kennismaking.
Je zit nog nergens aan vast.

Mensen die je voor gingen:

Begeleiding DoorNoortje

Ik had al heel wat begleiding gehad voordat ik door Noortje begeleid werd. Nog nooit had iemand zo snel de kern te pakken. Ze wist precies te verwoorden wie ik ben, welke patronen er zijn en wat ik graag anders zou willen zien.
Vervolgens konden we aan de slag met het daadwerkelijk zetten van stappen naar verandering. 

Linda

Noortje durft te zeggen wat ze ziet. Ze laat je inzien wat je doet met je eigen gedachten en woorden. Daardoor kun je veel sneller stappen zetten. Er worden geen doekjes omheen gedraaid. 

Danielle

Ik voelde me zo lang hopeloos. Ik wist gewoon niet wat te doen. Het leven ging maar door en door en ik voelde me een beetje verloren en wachtend op verandering. Totdat ik besloot dat ik zelf initiatief moest nemen voor verandering, en daar was Noortje. Noortje heeft me echt zo fijn geholpen. Door Noortje kon eindelijk de stappen naar verandering gaan zetten waar ik aan toe was.

Daisy

FAQ

Hoe werkt het traject en wanneer kan ik starten?

Als je enthousiast bent over het traject vul je hier op de website een vragenlijst in en plannen we snel een gratis kennismakingsgesprek. Daarna stemmen we samen de afspraken af. Ondertussen krijg je een Luisterkind-afstemming van Marieke Nijland zodat we een duidelijk startpunt hebben. Vervolgens stemmen we samen de afspraken af.
Het zijn in totaal 4 online sessies van 90 minuten. We streven naar elke 2 weken een gesprek zonder de flexibiliteit uit het oog te verliezen.

Waarom moet ik voor dit traject bij jou zijn?

Omdat ik als geen ander weet hoe het is om je leven te veranderen en omdat ik de nodige ervaring heb met het begeleiden van anderen hierin.

 

Het gaat bij de wens voor verandering altijd om de kern; waar zit de behoefte? Wanneer je die in kaart hebt gebracht, weet je ook welke stappen je moet zetten om die verandering in gang te zetten. Deze kern, die achterliggende behoefte, naar bovenbrengen, is mijn specialiteit.

Daarnaast kan ik je ook helpen om de verandering die je zoekt daadwerkelijk te realiseren.

Ik ben super gemotiveerd om je daarbij te helpen! 

Ik weet dat ik iets wil veranderen maar ik vind het moeilijk om hier geld aan uit te geven.

Dat had ik precies zo! Ik wilde het liefst alles oppotten voor mijn droom en niets uitgeven. Toch voelde ik heel erg sterk dat ik deze begeleiding nodig had om daadwerkelijk stappen te kunnen gaan zetten. Ik voelde het echt als een investering voor het grotere doel en voor de rest van mijn leven en dat bleek ook helemaal het geval te zijn!

Als je het hebt over verandering is dat dan mijn baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken?

Nee dat hoeft zeker niet. Aan jouw wens voor verandering ligt een bepaalde basis ten grondslag. De essentie, de kern van jouw behoefte aan verandering kan ook ‘gewoon thuis’ behaald worden.

Als je baan opzeggen en naar het buitenland vertrekken niet jouw wens is dan hoef je dit uiteraard ook niet te doen.

Ik zou heel graag dit traject willen volgen, maar ik durf niet zo goed. Ik ben bang dat het niet lukt om te veranderen, help je me daar ook mee?

Ik begrijp je volkomen! Natuurlijk is het spannend. Je staat op het punt om écht voor jouw geluk te gaan. Dat is groot. Mijn belangrijkste missie is om jou juist daarin te begeleiden. Hier zit namelijk de essentie. Ga je voor veilig en blijf je hangen of kies je voor jezelf en ga je daadwerkelijk aan de slag met het creëren van jouw droomleven? De juiste begeleiding zorgt ervoor dat je groeit en dat je vooruit gaat.

Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Mijn hoofd is nogal een chaos. Hoe zet ik die eerste stap?

Hier help ik je bij!

Elke stap die je zet, is een stap. Wanneer je de eerste stap te groot maakt, zul je hem nooit kunnen zetten. Veel kleine stappen zorgen ervoor dat je omhoog gaat en dat je je doel gaat bereiken.

In de eerste sessie gaan we samen kijken naar waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Vanuit daar gaan we meteen stappen zetten.

Je hebt nu twee keuzes.

Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan om dingen in je leven te veranderen, met de kans dat je over een paar jaar nog steeds op dezelfde plek staat en nog steeds niet 100 procent gelukkig bent – want waar begin je en hoe moet je het aanpakken?

Maar je kunt er ook voor kiezen om in begeleiding te investeren, zodat je daadwerkelijk stappen richting verandering gaat zetten en je over 2 maanden al heel wat stappen hebt gezet.

You deserve to be happy. You deserve to live a life you are excited about.

Omdat ik enkel wil werken met mensen die echt voor verandering willen gaan, heb ik maar een beperkt aantal plekken. Wanneer je interesse in dit traject hebt, kun je hieronder de vragenlijst invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismaking. Je zit nog nergens aan vast.

Dit is wat anderen zeggen over mijn begeleiding

 

Zelf nu een jaar na de begeleiding van Noortje werkt het nog steeds door in al mijn keuzes op weg naar MIJN leven. Ik heb mijn belangrijkste kernwaarde heel helder voor de geest gekregen dankzij Noortje

Kelly.

Het is zo fijn om begleiding te krijgen van iemand die alle stappen al gezet heeft en totaal inspirerend is voor mij. Ik groei elk gesprek als persoon en mijn mindset krijgt ook een hele shift! Ik ben enorm blij dat ik met Noortje ben gaan samenwerken.

Joke.